Forbrukslån | Kuulokkeet | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Strøm | Brannalarm Pris 2019 | Billig Forsikring | Mobilselskaper i Norge | Skap
Hair extensions
Hair extensions Ώρες Λειτουργίας Επισκεφτείτε μας

Ωρες λειτουργιας

  • Δευτέρα 9.00 - 15.00
  • Τρίτη 9.00 - 19.00
  • Τετάρτη 9.00 - 15.00
  • Πέμπτη 8.00 - 19.00
  • Παρασκευή 9.00 - 19.00
  • Σάββατο 9.00 - 16.00
  • Κυριακή Κλειστά


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Αχιλλέως 5 Π.Φάληρο Αττική,Τ.Κ 175 62
Τηλ: (+30) 210 9833960
Email: vivianba@otenet.gr
Web: www.greatlengths.gr

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ

Ένας από τους λόγους της παγκόσμιας επιτυχίας της Great Lengths, είναι η μοναδική ποιότητα των μαλλιών. Παρ’ ότι κατά τη δημιουργία των πολύτιμων extensions απαιτείται μια περίτεχνη και χρονοβόρα διαδικασία, η ικανοποίηση και η σιγουριά των πελατών μας, μάς ανταμείβει. Εδώ θα ανακαλύψετε την προέλευση, την επεξεργασία και πολλά ακόμα που αφορούν τα προϊόντα μας.
Το πιο σημαντικό για τέλεια μαλλιά, είναι να μπορούν να γίνουν extensions. Συχνά, ακούμε να αποκαλούνται ως “Ευρωπαϊκά φυσικά μαλλιά” κάποια extensions. Πόσες Ευρωπαίες μακραίνουν τα μαλλιά τους και στην συνέχεια τα δίνουν για να γίνουν extension; Γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε γνήσια Ευρωπαϊκά φυσικά μαλλιά σε τεράστιες ποσότητες. Επιπλέον, οι περισσότερες Ευρωπαίες ταλαιπωρούν συνεχώς τα μαλλιά τους με τεχνικές εργασίες, όπως περμανάντ, βαφές κ.λπ. και αυτό καθιστά ακατάλληλα τα μαλλιά για χρήση extension.

ΙΝΔΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.

Στη Great Lengths αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε από την αρχή μόνο μαλλιά από την Ινδία. Η δομή τους και το πάχος τους είναι το ίδιο με αυτό των Ευρωπαϊκών μαλλιών, ενώ επεξεργάζονται με μεγάλη φροντίδα, χωρίς την χρήση χημικών. Πολλές νέες Ινδές, μακραίνουν τα μαλλιά τους και τα κάνουν πλεξίδες για να τα δωρίσουν κατά την διάρκεια θρησκευτικών τελετών ή πριν το γάμο τους. Μέσω αυτού του αρχαίου εθίμου, πολλοί ναοί σώζονται από την φθορά του χρόνου και την εγκατάλειψη, διότι επιτρέπεται στους ιερείς να πωλούν αυτά τα μαλλιά και να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την αναστύλωση αυτών των ναών – μνημείων τέχνης. Μέσω αυτού του θρησκευτικού εθίμου προέρχεται η ορολογία «Ινδικά Μαλλιά Ναών».Η Great Lengths είναι ο κύριος αγοραστής αυτών των μαλλιών.
Στη συνέχεια ταξινομούνται επί τόπου ανά χρώμα και μήκος και αποστέλλονται στη Ρώμη, όπου βρίσκονται τα εργοστάσια επεξεργασίας της εταιρίας Great Lengths.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ OSMOSIS

Όλα τα ανθρώπινα μαλλιά της Ινδίας έχουν ακόμα τη φυσική τους προστασία που εγγυάται νεύρο, αντοχή και λαμπερό χρώμα. Επίσης, με τις πλεξίδες είμαστε σίγουροι ότι όλα τα μαλλιά έχουν την ίδια κατεύθυνση, ώστε να μην μπερδεύονται και να μπορούνε εύκολα να τα περιποιηθούνε, καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας τους, και να εγγυηθούνε ότι, τα «Ινδικά Μαλλιά Ναών» με την μοναδική ποιότητα, δε φθείρονται. Μέσω της ειδικής επεξεργασίας osmosis, την οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Great Lengths, όλα τα χρωστικά αφαιρούνται από τα μαλλιά αργά και προσεκτικά. Αυτή η διαδικασία διαρκεί ως και δυο εβδομάδες, ενώ η ποιότητα των μαλλιών παραμένει ανέπαφη. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα extensions Great Lengths έχουν σταθερό λαμπερό χρώμα!

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα απολύτως υγιή «Ινδικά Μαλλιά Ναών» μεταμορφώνονται σε πολύτιμα hair extensions Great Lengths, παρουσιάζοντας πάνω από 60 εκπληκτικές αποχρώσεις! Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται κόκκινο-χάλκινα, καστανά-σαντρέ και ξανθά-μπεζ. Επίσης, υπάρχουν extensions όπως, τα Crazy, τα Pastel και τα Jewel σε πιο εξεζητημένες αποχρώσεις. Ακόμα και για τους λάτρεις των Swarovski, υπάρχουν extensions σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κρυστάλλων Swarovski. Εκτός από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων η Great Lengths παρέχει και πολλαπλά μήκη μαλλιών, από 30cm ως και 90cm.
H υψηλή ποιότητα των ανθρωπίνων μαλλιών, που προσφέρει η Great Lengths είναι απίστευτη! Δημιουργούμε κάθε επιθυμητό στυλ, όσο εξεζητημένο και αν είναι, μπορεί να υλοποιηθεί! Το όνειρο για όμορφα και εντυπωσιακά μαλλιά γίνεται πραγματικότητα για όλες τις γυναίκες!

ΑΠΑΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EXTENSION

Θα αναρωτιέστε τι εννοούμε. Οι ενώσεις είναι τα σημεία όπου τα extensions ενσωματώνονται με τα δικά σας μαλλιά. Και αυτό είναι που διαφοροποιεί τα κορυφαίας ποιότητος extensions Great Lengths από τις λοιπές φτηνές απομιμήσεις.

Τα extensions εξαρτώνται απόλυτα από αυτές τις ενώσεις και γι’ αυτό πρέπει να απαιτείτε να παρέχουν τα κάτωθι χαρακτηριστικά: διάρκεια, αντοχή στον αέρα, στον ήλιο, στην θάλασσα και σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, τα extensions πρέπει να είναι εύκολα στην περιποίηση, άνετα και αόρατα!

Η Great Lengths είναι η πρώτη εταιρία hair extensions, παγκοσμίως γνωστή για την πατενταρισμένη ένωσή της! Αυτή η νέα μέθοδος εκπλήρωσε όλες τις απαιτήσεις των πελατών για πρώτη φορά! Ο David Gold, ιδρυτής της Great Lengths, είναι το πρόσωπο πίσω από την ιδέα της δημιουργίας των μοναδικών ενώσεων. Χρησιμοποίησε την κερατίνη, ένα υλικό του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι όμοια με αυτά της φυσικής τρίχας, με την οποία, μπόρεσε και δημιούργησε απίστευτα λεπτές αλλά και ανθεκτικές ενώσεις. Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από αυτήν την αξιοσημείωτη ανακάλυψη και με την συνεχή βελτίωση και εξέλιξη της τεχνολογίας η Great Lengths παραμένει πρωτοπόρος στον κλάδο!

Οι αυθεντικές ενώσεις extension Great Lengths είναι οι καλύτερες παγκοσμίως!